Редактор: кадър bTVМного, много късно се е обърнала към лекарите бременната

...
Редактор: кадър bTVМного, много късно се е обърнала към лекарите бременната
Коментари Харесай

Проф. Ива Христова: Починалата от COVID-19 бременна жена твърде късно се е обарнала към лекарите

Редактор: 

кадър bTV

Много, доста късно се е обърнала към лекарите бременната жена, която загуби борбата с COVID-19. Това разяснява в студиото на bTV проф. Ива Христова, зам.-директор на Националния център за заразни и паразитни заболявания.

Тя сподели също, че 42-годишната жена, умряла преди дни, евентуално не е желала да върви в болница поради риска да се болести. Тя обаче е трябвало да поддържа непрекъсната връзка с персоналния доктор и наблюдаващия бременността гинеколог. Проф. Христова разяснява, че доста младежи търсят помощ против ковид прекомерно късно.

До момента имунизациите потвърждават своята висока успеваемост, безапелационна беше специалистката. Тя съобщи, че тези, които са си ги сложили, могат да са уверени, че даже и да пренесат вируса, при тях той ще се прояви доста по-леко и сигурно няма смъртна заплаха.

Проф. Христова разяснява също, че досега всички от утвърдените ваксини у нас са посочили, че защищават от всички досегашни разновидности на ковид. Той обаче продължава да се трансформира, тъй че имунизациите са подготвени също да бъдат изменени, с цел да реагират на новите му разновидности.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР